Spoštovani!

Priznanja slovenske vinske olimpijade, kot jo radi poimenujejo vinski strokovnjaki in ljubitelji, so postale v petih desetletjih načrtnega razvoja sinonim za objektivno izmerjeno odličnost. Vinskim ljubiteljem, trgovcem in gostincem pomenijo verodostojen katalog vinske kakovosti, pridelovalcem usmeritev za delo in oblikovanje poštene cene.

Medalje Vino Slovenija Gornja Radgona so odlično tržno in promocijsko orodje, ki prinaša visoko dodano vrednost in možnosti za ekskluzivne tržne predstavitve.
Posebnim priznanjem se v jubilejnem letu pridružuje še nagrada Stanka Čurina za najvišje ocenjeno vino Vino Slovenija Gornja Radgona. Poimenovali smo jo v čast legende slovenskega vinarstva in zvestega udeleženca ocenjevanja vin v Gornji Radgoni, na katerem je prejel številne, najbolj prestižne nagrade.

Vabimo vas, da se s svojimi pridelki tudi sami vpišete v  zgodovino slovenskega in mednarodnega vinarstva. Ljubiteljem in poznavalcem vin bomo vaše dosežke predstavili v tiskanem in spletnem katalogu. Vedenje o njih bomo v najširšo javnost ponesli s svečano razglasitvijo in podelitvijo priznanj na svetovno znanem Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ljubiteljski in strokovni javnosti bomo nagrajena vina ponudili v Vinskem hramu in na tematskih, strokovno vodenih degustacijah. O njih bodo poročali ugledni strokovni in množični mediji. Po njih bodo povpraševali kupci v trgovinah, poznavalci v vinotekah in gostje v lokalih. V Sloveniji in v svetu…


Vino Slovenija je več ...


OBJAVA REZULTATOV  V SLOVENSKIH IN TUJIH MEDIJIH

Po ocenjevanju bodo nagrajena vina objavljena v tiskanih in spletnih medijih.

SEJEM AGRA

  • Predstavitev vseh vin z ocenjevanja v vinskem hramu
  • Degustacija ocenjenih vin
  • Vodena degustacija šampionskih vin
  • Svečana podelitev medalj, šampionskih nazivov in vinarja leta

PRVAK DRŽAVE VINO SLOVENIJA

za najvišje ocenjeno vino posamezne države. Pogoj je najmanj 25 vzorcev vin iz posamezne države.

NAGRADA STANKA ČURINA
NAJVIŠJE OCENJENO VINO NA OCENJEVANJU

Stanko Čurin je bil zvest udeleženec ocenjevanja vin v Gornji Radgoni in na njem prejel številne, najvišje nagrade. Zato smo se na Pomurskem sejmu odločili, da v čast legendi slovenskega vinogradništva podelimo nagrado Stanka Čurina za najvišje ocenjeno vino Vino Slovenija Gornja Radgona.


Prijavite se!


Ne spreglejte!

Internationa Tramin Challenge

Kontakt

Andrej Slogovič
T: +386 2 5642 112
E: andrej.slogovic@pomurski-sejem.si

Pomurski sejem d.o.o.
Cesta na stadion 2
9250 Gornja Radgona
T: 02 564 2 100
E: info@pomurski-sejem.si

Partnerji v zgodbi